Welkom op de website van Kitty Ruiter

Het Voorjaars Wellnes Festival was heel goed geslaagd. Er deden 36 standhouders mee en er waren heel veel bezoekers. De sfeer was heel gemoedelijk en alles was goed geregeld. Voor Guido was dit de eerste keer dat hij zo’n beurs organiseert en dat was wel even spannend. De kantine was ook goed verzorgd met heerlijk eten. Omdat het zo goed bevallen is gaat Guido nog een beurs organiseren op donderdag hemelvaartsdag 18 mei.

Opstellingen dag zondag 19 maart.


Opstellingen werken heel inzicht gevend en helend.
Iedereen loopt in zijn dagelijks leven geregeld tegen issues aan. Deze kunnen te maken hebben met relaties op het gebied van vrienden en familie, werk, financiën, etc.
Tijdens een opstelling word je bewust gemaakt van jouw manier van reageren en hoe de ander op jou reageert. Vervolgens wordt duidelijk gemaakt waar dit gedrag of deze emotie vandaan komt.
Dit kan o.a. komen door iets wat in je jeugd voorgevallen is,  kan voortkomen uit de familielijn of ontstaan zijn in vorige levens. Dit bewustzijnsproces kan heel verhelderend zijn en veel inzichten geven.
Daarnaast kunnen bepaalde patronen doorbroken worden. 

Je kan er voor kiezen om zelf een opstelling te krijgen of als deelnemer de dag bij te wonen.
Als deelnemer kan je een actieve rol toebedeeld krijgen in de opstellingen.
Er vinden meerdere opstellingen op een dag plaats. 

Locatie :  Centrum Amara, Jan Willemszstraat 18 in Hoorn.
Data :  7 mei, 4 juni en 2 juli 2023.
                  De dag duurt van 10 tot 16 uur
Kosten  :  ontvanger opstelling € 99,-
                  deelnemer € 55,-  

De opstellingen worden verzorgd door Kitty Ruiter en Reinolda Smit.
Zij zijn al jaren op elkaar ingespeeld.
Je kan je aanmelden bij Kitty Ruiter, tel 06-40779426, info@kittyruiter.com, www.kittyruiter.com.pastedGraphic.png


Ontwikkel je intuïtie.  

De training bestaat uit verschillende bijzondere oefeningen die alles te maken hebben met je intuïtie en natuurlijk spiritualiteit. Intuïtie heeft alles te maken met bewustwording van energie.  Deze training geeft jou alle benodigde uitleg over intuïtie en spiritualiteit. 

Wat is het precies? Wat kun je er mee? Hoe kan je er optimaal gebruik van maken?
   
Je leert je eigen energieveld te kennen, ontdekken en blokkades op te lossen.     
Met praktische oefeningen leer je contact te maken met je innerlijke stem.  
In deze training zal je gaan inzien hoe belangrijk het is om meer naar je intuïtie te luisteren en dat zal je meer rust en balans brengen in je leven.  Als klein kind waren we allemaal intuïtief en voelde we alles heel goed aan, maar in de jaren we opgroeide zijn we ons gaan conformeren aan onze ouders, vrienden en familie.  Het is een overleving strategie wat echt niet zo vreemd of raar is. Je wordt geboren en het eerste wat je ziet zijn je ouders (die in een bepaald patroon leven) en als kind kopieer je alles.    Het gaat er om dat je bewust wordt van je patronen, want dan kan je ze veranderen.       

De training:  intuïtieve ontwikkelings cursus.
De training bestaan uit verschillende oefeningen zoals:  
– meditatie
– ademhaling en aarding oefeningen
– energetisch contact maken met elkaar
– ontdek je kracht dier
– contact maken met je innerlijke kind
– opstellingen
– energetisch schoonmaken
– aura ervaren en schoonmaken
– bewust worden van jou grens (grens aangeven)
– een hemel en aardse ervaringDatums: ????
Adres: Jan Willemszstraat 18 in Hoorn
Bijdrage: € 295,- euro p.p.

Meer info zie: www.kittyruiter.com 
Telefoon: 06- 40779426


Vrijdag avonden Open Cirkel 17 maart.

1x per maand is er een Cirkel om 20.00 tot 22.30 uur.

De open Cirkels zijn nooit het zelfde, het is altijd weer een verrassing wat er mag gebeuren. Het hangt af van de mensen die komen. De ene keer doen we reading, kaartleggingen of andere oefeningen. En we beginnen altijd met een diepe meditatie. De avond wordt vanzelf geleid.

Datums: 7 april, 5 mei, 2 juni, 30 juni 2023.

Kosten: € 15,- p.p. 

Tijd: 20.00 tot 22.30 uur.

Adres: Jan Willemszstraat 18 in Hoorn Centrum Amara.

Wil je mee doen, stuur even een berichtje.

Wil je hier meer over weten, mag je me ook altijd bellen of whatsappen 06-40779426 of stuur even een mailtje naar info@kittyruiter.com.

www.kittyruiter.com


Energetische sessie (individuele sessie)

Een energetische sessie is een behandeling  1 op 1. De cliënt ligt op een behandeltafel met alleen de schoenen uit. Ik stem me af en vraag wat ik mag ontvangen. Begin meestal met de aura schoon te maken. Een aantal voorbeelden wat er kan gebeuren is: contact maken met innerlijk kind, innerlijk kind wil graag gezien en gehoord worden en heeft altijd een boodschap, koorden los maken van familieleden en/of vorige levens stukken die nog gekabeld zijn  mogen los gemaakt worden, entiteiten aanwezig in de aura contact mee maken en naar het licht sturen,

Ieder mens heeft overtuigingen en blokkades opgelopen in zijn leven en doormiddel van ons lichaam ontstaan er verschillende klachten die gekoppeld zijn aan die overtuigingen en blokkades. Het lichaam is puur een graadmeter die aangeeft dat er iets aan de hand is. Om daar naar te luisteren, doen we niet altijd.
Wat ik doe is contact maken met het onderbewuste van de cliënt en daar krijg ik beelden of woorden te zien die ik uitspreek en uitleg. Soms kan het zijn dat er overleden bij komen die nog iets te melden hebben of het innerlijke kind die contact wil maken. Ook is het mogelijk dat we terug gaan naar vorige levens (regressie) om dit leven te verduidelijken.
Het gaat erom dat je bewust mag worden van wat er nu speelt. Dat geeft de mogelijkheid om er aan werken en er bewuster mee om te gaan. Het resultaat is dat de overtuigingen en blokkades oplossen. Wat heel bevrijdend werkt.

Sessie duurt 2 uur.
Kosten: € 95,- per sessie.
Alleen op afspraak.


Vrouwencirkel

‘Vrouwen in verbinding’

image002.png

Elke 3e woensdag van de maand 

komen we samen om te delen, 

te luisteren en elkaar te horen.

Onze vrouwencirkel staat voor verbinding, delen, ervaren, samen zijn en thuiskomen bij jezelf in de veilige omgeving van gelijkgestemde zusters.

Wil jij je verbinden en eenheid voelen met vrouwen, doe dan mee!

Elke 3e woensdag van de maand

van 19:30 uur tot 22:30 uur.

Bij centrum Amara

Jan Willemszstraat 18, 1624CH  Hoorn

Kosten € 17,50 (incl. entree en thee)


page1image1789056

Share