Home

Welcome to our website Het Huis.
In the weekend of September 25, 2015 Het Huis is opened. In the House we organize (family) Constellations. The House is also available for rental, for workshops, lectures, sweat lodges, meetings and so on. There is room from 4 to 10 people, price is in consultation, with or without meals, camping or overnight

Verhuur

Het Huis is een plek waar workshops, lezingen, bijeenkomsten, et cetera gehouden kunnen worden. Het biedt veel mogelijkheden, voor verhuur met slaapgelegenheid en eten, of met eigen tent, camper en/of hutten. Er is binnen slaapgelegenheid voor 10 personen en er is een tuin van 1,5 hectare met een moestuin. Naast een zaalruimte van 50 m2 is bij mooi weer de tuin geschikt voor bijeenkomsten buiten de deur.

Lees verder >>

 

Workshops

In Het Huis organiseren we workshop weekenden voor iedereen die geïnteresseerd is op het gebied van bewustwording. De thema’s zijn ‘Energie voelen en ervaren’, ‘opstellingen’ en ‘stilte weekend’. De weekenden zijn vanaf vrijdag 19.00 uur tot zondag 19.00 uur. De kosten van het weekend zijn verschillend en – inclusief eten, slapen en de workshops.
Lees verder onder het menu kopje wat doen wij

 

Opstellingen weekend in Duitsland beginnen weer in 2018 datums: 3 en 4 februari, 2 en 3 maart, 31 maart en 1 april, 5 en 6 mei.

Wat is een Familie Opstelling?

Een Familie Opstelling is een methode waarmee je op een hele mooie en bijzondere manier onbewust patronen en overtuigingen zichtbaar kunt maken.

Familie Opstelling gaan zeker niet alleen over familie kwesties.
Eigenlijk is er geen vraag die je niet in de Opstelling kunt stellen.

Zichtbaar maken van je patronen.
Welke rol speel jij (in je familie en in andere verbanden) en welke invloeden de verschillende factoren op jou hebben.
En als het duidelijk is, dan weet je nog lang niet altijd waarom dat zo is. Een Familie Opstelling is een manier om dat zichtbaar te maken.
Dat zichtbaar maken is belangrijk, want alleen als dingen zichtbaar zijn, kun je bewust keuzes maken en kun je eventueel dingen veranderen, helen.
Onderbewuste patronen hebben namelijk de neiging om zich te herhalen, waardoor iemand regelmatig in de familiesfeeren/of daarbuiten in dezelfde of vergelijkbare situaties terecht komt, net zolang totdat zichtbaar is geworden waar dit
patroon vandaan komt.

Familie Opstelling gebeurt  met een groep mensen en kan ook individueel met houten poppen.
Hoe gaat het in zijn werk:
De vraagsteller nodigt vervolgens op aangeven van de begeleider andere deelnemers uit om deze personen of factoren te vertegenwoordigen (representeren) en zet deze, intuïtief, in de ruimte neer. Hij doet dit door zijn handen op de schouders van de representant te leggen en hem naar de plek te brengen die zijn gevoel aangeven.
Door samen met de begeleider naar dit plaatje te kijken krijgt de vraagsteller vaak al meer inzicht in de vraag die hij heeft gesteld.

Vervolgens zal de begeleider de representanten vragen stellen, bijvoorbeeld over wat ze ervaren op de plek waar ze staan of over hun gevoelens ten opzichten van elkaar.
Soms zal een representant op een andere plek gaan staan, waardoor het neergezette beeld langzaam gaat verschuiven.
Ook gaat de begeleider de representanten vragen iets tegen elkaar te zeggen.
Natuurlijk doen de representanten dat alles in hun ‘rol’ van familieleden of neergezette factoren van de vraagsteller.

Het is heel fijn om vanaf de buitenkant naar zijn/haar vraag te kijken terwijl de mensen die als representant meedoen,
stapje voor stapje doordringen tot de kern van wat er speelt.

Informatie:
Vrijdag rijden we met 1 auto naar Duitsland en er kunnen in totaal 3 mensen meerijden. Uiteraard is het mogelijk om met eigen vervoer te gaan en/of achter ons aan te rijden.

We vertrekken vanaf het station in Hoorn om 17.30 uur. Voor een kleine vergoeding van € 25,– p.p. kun je meerijden.

Zondag rijden we om 18.00 uur weer richting Nederland en zijn we om 21.00 uur weer op het station Hoorn.

Het Huis in Duitsland is gevestigd in Rhauderfehn, dat is 2,5 uur rijden vanuit Hoorn. Vanuit Hoorn is het de A7 volgen richting Groningen, daarna grens over bij Winschoten/Bad Nieuweschans en dan borden Leer volgen, dan kom je Rhauderfehn tegen.

Het weekend kost geheel verzorgd slechts € 250,– (incl. eten, drinken en overnachting)  Neem gerust een vriend, vriendin, partner of familielid mee!

Voor meer informatie en/of opgave bel of whatsapp Kitty
Bereikbaar op 06-40779426 of kijk op de website www.hethuis.de

We zien jullie graag bij ons in Het Huis
Kitty en Edwin

Share